Bizimle İlgileri Yok!

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, Kulüp adına futbolcu transfer görüşmeleri yapanlar olduğunu söyledi ve uyardı: İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, aldıkları duyumlara göre, bazı kişilerin “transfer” adı altında bazı futbolcularla kulüp adına görüşme yaptıklarının öğrenildiğini bildirdi, bu kişilerle hiçbir bağları ya da ilgileri olmadığını açıkladı. İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat’ın açıklaması şöyle: “Değerli futbol kamuoyu… Son […]

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, Kulüp adına futbolcu transfer görüşmeleri yapanlar olduğunu söyledi ve uyardı:

İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, aldıkları duyumlara göre, bazı kişilerin “transfer” adı altında bazı futbolcularla kulüp adına görüşme yaptıklarının öğrenildiğini bildirdi, bu kişilerle hiçbir bağları ya da ilgileri olmadığını açıkladı.

İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat’ın açıklaması şöyle:

“Değerli futbol kamuoyu… Son günlerde, Kulübümüzün ismini kullanarak veya ‘İskenderunspor ile bağlantılarım var’ diyerek, futbolcularla görüşüp, transfer sözü veren bazı kişilerin olduğunu duymaktayız. Önlemle belirtmek isterim ki, ne şahsım, ne de herhangi bir yöneticim, transfer çalışmaları konusunda hiç bir menajeri veya bir şahsı görevlendirmemiştir. Bu kişilere itibar edilmemesini özellikle rica ediyorum.

Bizler, bu zamana kadar, transfer etmek istediğimiz oyuncularla bizzat görüşerek çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonra da süreç bu şekilde işleyecektir. Bu noktada, bazı medya organlarında çıkan transfer haberlerinin de kesinlikle asılsız olduğunu belirtmek isterim. Biz, transferini gerçekleştirdiğimiz futbolcularımızın duyurusunu Kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşacağız. Resmi hesaplarımızın dışında yapılan ‘Duyuru – Transfer – Bilgilendirme’ paylaşımlarına kesinlikle itibar edilmemelidir.

İskenderunspor Kulübü olarak, bugün itibariyle de transfer çalışmalarımıza başladık. Yönetim Kurulumuzdan oluşan Transfer Komitesi ve Sportif Direktörümüz Tolga Tağ, menajerlerle veya aracılarla değil, direkt olarak futbolcularla görüşerek transfer sürecini yürütecektir.

Taraftarlarımız müsterih olsun. Ayağımızı yere sağlam basarak, bütçemize uygun, takımımızı en iyi şekilde başarıya ulaştıracak oyuncularla yeni sezona başlayacağız. Sevgi ve saygılarımla.” -Cemil Yldız-

Exit mobile version