Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BM Heyeti Hatay’da

Vali Doğan’la görüştü, Hassa’ya

Vali Doğan’la görüştü, Hassa’ya gitti, Arıtma Tesisini inceledi…

Kısa adı UNDP olan, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, önceki gün geldiği Hatay’da Vali Rahmi Doğan’a ziyarette bulundu, daha sonra Hassa’ya geçti ve Büyükşehir Belediyesi’ne ait arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.
Vali Doğan, konuğu Vinton’ı, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı inanışları ve etnik yapıları aynı çatı altında barış ve hoşgörüyle bir arada tutan kadim şehir Hatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Vinton da Vali Doğan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, mültecilere kapılarınızı açmanız ve yaptığınız yardımlardan dolayı, kurumum ve şahsım adına çok samimi duygularla hayranlık besliyorum” dedi.
UNDP Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, beraberindekilerle birlikte daha sonra, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU kurumunun Genel Müdürü İkbal Polat ile görüştü.
UNDP Türkiye Temsilcisi Vinton ve beraberindekiler, daha sonra HATSU Genel Müdürü İkbal Polat ile Hassa’ya gitti ve buradaki atıksu tesisini gezdi, incelemelerde bulundu. -Cemil Yıldız-