Boupendza Gerçeği

PCR testi negatif çıktı, TFF “oynatabilirsiniz” dedi. Yazılı belge istenince de, “Pazartesi’ye” dendi. Hatayspor’un gol kralı yıldızı Boupendza, Cumartesi günü saat 08.30 sıralarında Hatay Havalimanı’na indi, doğruca MKÜ Araştırma Hastanesi’ne gitti, test yaptırdı. Sonuç, 11.00 sıralarında ‘negatif’ olarak bir kez daha resmîleşti. Hatayspor Kulübü, TFF’ye iki resmi raporla başvururken, TFF yetkilileri resmi yazıya sözlü olarak […]

PCR testi negatif çıktı, TFF “oynatabilirsiniz” dedi. Yazılı belge istenince de, “Pazartesi’ye” dendi. Hatayspor’un gol kralı yıldızı Boupendza, Cumartesi günü saat 08.30 sıralarında Hatay Havalimanı’na indi, doğruca MKÜ Araştırma Hastanesi’ne gitti, test yaptırdı. Sonuç, 11.00 sıralarında ‘negatif’ olarak bir kez daha resmîleşti.
Hatayspor Kulübü, TFF’ye iki resmi raporla başvururken, TFF yetkilileri resmi yazıya sözlü olarak “Evet, oynatabilirsiniz” dediler. Hatayspor Yönetimi, “O halde bize resmi yazı verin” denildiğinde ise verilen yanıt “Pazartesi’ye” oldu.
Hatayspor cephesi, durumu değerlendirdi ve riske girmeyerek, Boupendza’yı kadroya almadı. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version