Boupendza İçin Karar Haftası

Ya Gidecek, Ya Kalacak… Son yıllarda çektiği golcü sorununu önümüzdeki sezon yaşamak istemeyen, Süper Lig’in güçlü ekibi Fenerbahçe’nin, geçen sezon Hatayspor’da ortaya koyduğu performansla adeta patlama yapan Aaron Boupendza’nın transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği ifade ediliyor. Hatayspor’un golcü yıldızı Boupendza’nın Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili süreçte ilginç gelişmeler yaşanırken, kritik sürece girildi. Sarı-Lacivertliler, Boupendza’nın […]

Ya Gidecek, Ya Kalacak…

Son yıllarda çektiği golcü sorununu önümüzdeki sezon yaşamak istemeyen, Süper Lig’in güçlü ekibi Fenerbahçe’nin, geçen sezon Hatayspor’da ortaya koyduğu performansla adeta patlama yapan Aaron Boupendza’nın transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği ifade ediliyor.

Hatayspor’un golcü yıldızı Boupendza’nın Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili süreçte ilginç gelişmeler yaşanırken, kritik sürece girildi.
Sarı-Lacivertliler, Boupendza’nın işini bu hafta içinde ya bitirecek ya da anlaşma sağlanamaması durumunda, Hatayspor’un yıldızı 22 Temmuz’dan itibaren Bordo-Beyazlı ekibin Bolu’da başlayacak kampına katılacak. Futbol kulislerinde konuşulanlara göre, Fenerbahçe ile Gabonlu futbolcunun menajeri transfer için bir araya geldi. Gerçekleşen zirvede, sözleşmenin detayları masaya yatırıldı. Birkaç pürüz dışında uzlaşma sağlandı.
Sarı-Lacivertli Yönetimin, Süper Lig’in gol kralına karşılık 2.5 Milyon Euro para, Mame Thiam, Sadık Çiftpınar ve sonraki satıştan pay önerildiği öğrenildi. Teklife yanıt bekleniyor.
Hatayspor’dan gelecek cevaba göre pazarlık ve transferin şekil kazanması beklenirken, Boupendza olayının bu hafta sonuna kadar mutlaka kesinlik kazanması bekleniyor.
Hatayspor cephesinde, futbolcunun yurtiçi ve yurtdışı isteklileri arasında Fenerbahçe tercih önceliği yer alırken, anlaşma sağlanamaması durumunda ise yıldız futbolcunun takımda kalacağı ve 22 Temmuz’dan itibaren takımın ikinci etap Bolu kampına katılacağı belirtiliyor.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version