Belediyelerin Ortak Amacı : ‘’Temizlik’’

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve seçilen belediye başkanlarının ilk adımları, çevre temizliği ve düzenlemesi üzerine oldu. Yeni görevlerine seçilmiş olan belediye başkanlarının öncelikli hedefi, çevrenin temizliğini sağlamak ve düzenlemek oldu. Bu kapsamda, Hatay BŞB ve ilçe belediyelilerinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda ortak bir tema olarak çevre temizliği ön plana çıktı. Özellikle Hatay Büyükşehir […]

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve seçilen belediye başkanlarının ilk adımları, çevre temizliği ve düzenlemesi üzerine oldu. Yeni görevlerine seçilmiş olan belediye başkanlarının öncelikli hedefi, çevrenin temizliğini sağlamak ve düzenlemek oldu. Bu kapsamda, Hatay BŞB ve ilçe belediyelilerinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda ortak bir tema olarak çevre temizliği ön plana çıktı.

Özellikle Hatay Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri, yeni başkanlarının ilk icraatı olarak temizlik ve çevre düzenlemesine ağırlık verdi. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda da bu vurgu belirgin bir şekilde öne çıktı.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version