Bu Kez Tek Taraflı Trafik Kazası Oldu

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Edinilen bilgilere göre, Kırıkhan-Reyhanlı Karayolunda seyir halindeki bir otomobil, Gölbaşı Mahallesi mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Tek taraflı kazada otomobilin sürücüsü yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 acil çağrı merkezine bildirimde bulunması üzerine, bölgeye en yakın noktadan itfaiye […]

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Edinilen bilgilere göre, Kırıkhan-Reyhanlı Karayolunda seyir halindeki bir otomobil, Gölbaşı Mahallesi mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Tek taraflı kazada otomobilin sürücüsü yaralandı.
Çevredeki vatandaşların 112 acil çağrı merkezine bildirimde bulunması üzerine, bölgeye en yakın noktadan itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralı sürücüyü kurtararak araç dışına çıkardı. Yaralı, sağlık ekiplerine teslim edilerek ilk müdahalesi yapıldı. Ardından ambulansla en yakın hastaneye sevk edilen yaralı, tedavi altına alındı. -Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version