Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu oyun kaçmaz…

Devlet Tiyatrosu sunar Diyarbakır

Devlet Tiyatrosu sunar

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Entrikalı Dolap Komedyası, 5 Nisan’da Antakya’da.

Şeytan mı? Yoksa melek mi? Size bir seçim yapma fırsatı tanınsaydı hangisini seçerdiniz? İyilik ve kötülüğün bir elbise dolabı etrafında döndüğü ve insanın vefa ve çıkar çatışmasının gülünçlüğünü ortaya koyan bir oyun.
5 Nisan Cuma günü saat 20.00’da, Hatay Kültür Merkezi sahnesinde perdelerini açmaya hazırlanan “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunun kahramanlarını özel kılan, cesaretle alakası olmayan, sıradan, yani içimizden birileri oluşu… Kahramanlarımızdan Mübeccel, annesine benzetilmesinin bir gün nakde dönüşebileceğini aklının ucundan bile geçirmemişti örneğin… İki hırsız, bir eski koca, bir katil ve bir ölüyle aynı evde, bir dolap etrafında nasıl kendi dolaplarını çevirdiklerini keyifle seyredeceksiniz.
Oyuncular: Halil İbrahim Kaçmaz, Mehmet Veysi Yoldaş, Şükran Poyrazlı, Mebruke Eraslan, Nil Gül, Hakan Latifoğlu, Mustafa Demirkol, Hüseyin Kombaycı, Mustafa Murat Latifoğlu, Hazal Akyürek… Yazan: Yunus Emre Gümüş, Yöneten: Sabri Özmener, Dekor Tasarımı: Emre Satı, Kostüm Tasarımı: Ceren Karahan, Işık Tasarımı: İzzettin Biçer, Dramaturg: Günay Ertekin, Müzik Düzeni: Gürkan Çakıcı
Asistanlar: Acar Çakmakçılar, Mervenur Türkan.   Haber/Cemil Yıldız