Bu Panel’i Kaçırmayın: Deprem Analizi

Hatay’da faaliyet gösteren akademik meslek odalarının bir araya gelerek oluşturduğu Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.30’da Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Konferans Salonu’nda önemli bir panel düzenliyor. Panelin konusu “6 ve 20 Şubat Depremleri Neden Büyük Bir Afete Dönüştü? Hatay’da Ne Yapıldı, Ne Yapılmadı, Ne […]

Hatay’da faaliyet gösteren akademik meslek odalarının bir araya gelerek oluşturduğu Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.30’da Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Konferans Salonu’nda önemli bir panel düzenliyor.
Panelin konusu “6 ve 20 Şubat Depremleri Neden Büyük Bir Afete Dönüştü? Hatay’da Ne Yapıldı, Ne Yapılmadı, Ne Yapılmalı?” olarak belirlenmiş.
Açılışı T.M.M.O.B. İç Mimarlar Odası Hatay İl Temsilcisi Z. Gamze Bağdatlı yapacak. Sunumları ise Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.
Panelin ilk oturumunda T.M.M.O.B. Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilcisi Rasim Can, T.M.M.O.B. Şehir Plancıları Odası Hatay İl Temsilcisi Serkan Koç ve T.M.M.O.B. İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı İnal Büyükâşık konuşmacı olarak yer alacaktır.
İkinci oturumda ise T.M.M.O.B. Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik ile Hatay Tabip Odası Başkanı Sevdar Yılmaz görüşlerini paylaşacaklardır.
Panelin son bölümünde ise katılımcıların sorularını yanıtlanayacak ve soru&cevap bölümüne Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin moderatörlük yapacaktır. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version