Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Bu sempozyumlar ufkumuzu açıyor’

Oda Başkanı Merih Hasan

Oda Başkanı Merih Hasan Yıldırım:

İstanbul SMMM Odası tarafından Antalya Belek’de düzenlenen Uluslararası Türkiye Muhasebe Sempozyumu’na katılan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri adına bir açıklama yapan  Oda Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Her zaman söylediğimiz gibi, bizim meslekte eğitim çok önemli. Gelişen teknoloji karşısında artık her şey bilgisayar ve sanal ortamda gerçekleşiyor. Özellikle Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olarak bizler bu konuda kendimizi ve personellerimizi eğitmemiz lazım” dedi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Alaaddin Özbülbül ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Sempozyum’da konuların en yetkili kişiler tarafından anlatıldığını söyleyen Yıldırım, “Bu toplantıdan, şahsım ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte istifade ettiğimize inanıyorum. Bu tür sempozyumlar ufkumuzu açıyor” diye konuştu.
Belek’teki toplantıda; ‘Güvence Hizmetlerinin Geleceği: Teknoloji Muhasebe Denetimini Nasıl Yeniden Şekillendiriyor?’, ‘İnovasyon ile Denetimi Basitleştirmek’ ve ‘Denetimde İnovasyon’ gibi başlıklar ele alındı. Tamer Yazar