Bugünün çocukları yarının doktorları

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları resmi kurumlarda okullarda değişik kurumlarda SEMBOLİK MAKAM uygulaması sürdürülürken, Samandağ devlet hastanesinde sıra dışı bir etkinlik gerçekleştirildi. Samandağ devlet hastanesi başhekimi Dr. Züheyir Günal, hastane personeli evladı olan bebekleri Başhekimlik ve diğer doktor ve hemşire koltuklarına oturttu. Hastanede 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının ruhuna uygun […]

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları resmi kurumlarda okullarda değişik kurumlarda SEMBOLİK MAKAM uygulaması sürdürülürken, Samandağ devlet hastanesinde sıra dışı bir etkinlik gerçekleştirildi. Samandağ devlet hastanesi başhekimi Dr. Züheyir Günal, hastane personeli evladı olan bebekleri Başhekimlik ve diğer doktor ve hemşire koltuklarına oturttu.
Hastanede 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının ruhuna uygun olarak kutlamasının gerçekleştirilmesini sağlayan Başhekim Dr.GÜNAL gelişmeyi şöyle paylaştı.
“23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı hastanemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan sağlıklı nesiller yetiştirmek kutsal görevimizdir.
Nice yıllara.” – Mehmet Durmaz

Exit mobile version