Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bunu da mı çok gördünüz?

Hatay-Antalya uçak seferleri iptal

Hatay-Antalya uçak seferleri iptal edildi!

Hatay Havalimanı’nda, yurtiçi ve yurtdışı uçak seferleri ihtiyacın çok altında seyrederken, kısa bir süre önce konulan Hatay-Antalya haftada 2 günlük seferler de kaldırılarak iptal edildi.

Geçtiğimiz ay Hatay-Antalya arasında, Sun Ekspres adlı özel bir havayolu şirketi tarafından başlatılan uçak seferleri, bayram sonrası iptal edildi.

Daha önce haftanın Perşembe ile Pazar günleri karşılıklı olarak konulan Hatay-Antalya seferleri, 18 Ağustos 2022 tarihine kadar durduruldu. Antalya’dan Hatay’a gelenler aynı güzergah üzerinden dönemezken, Hatay’dan Antalya’ya gidenler de zorunlu olarak aktarmalı seyir yapmak zorunda kaldı ya da kalacak.

Yaklaşık 15 yıldır hizmet veren Hatay Havalimanı’ndan Ankara, İstanbul ve İzmir’e günde 1-2 sefer, kimi zaman hiç sefer bile koymayarak, Hatay’a gelmek isteyen ya da Hatay’dan uçuş yapmak isteyenleri güç durumda bırakan bir anlayış içindeki THY ile özel hava yolu şirketleri, Hatay’ın diğer birçok büyük ille olması gereken havayolu bağlantısını da hayata geçirmeyerek Hatay halkının mağduriyetini sürdürürken, bu sorunlara bir yenisinin eklenmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Kısa bir süre önce başlatılan Hatay-Antalya karşılıklı uçak seferleri kaldırıldı! 1 ay süreyle, Hatay-Antalya arasında uçak seferleri olmayacak.

Hatay halkı, THY ile özel hava yolu şirketlerinin Hatay’ı dışlayan bu hizmet anlayışını şiddetle eleştiriyor ve il yöneticilerini ve siyasileri de göreve davet ediyor.

-Haber/Cemil Yıldız-