Çalışkan: Filistin lafa doydu, icraat bekliyor

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İsrail-Filistin gerilimi ile ilgili konuştu. Çalışkan, “Filistin lafa doydu icraat bekliyor” dedi. İsrail’in, Gazze’de göz göre göre katliam yaptığını ifade eden Çalışkan, “Böyle bir dönemde kınamak, taraflara itidal çağrısında bulunmak, iki yüzlülükten başka bir şey değildir, orta sahada top çevirmektir” dedi. Gazze’ye desteğin bir an önce yapılmasını […]

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İsrail-Filistin gerilimi ile ilgili konuştu. Çalışkan, “Filistin lafa doydu icraat bekliyor” dedi.
İsrail’in, Gazze’de göz göre göre katliam yaptığını ifade eden Çalışkan, “Böyle bir dönemde kınamak, taraflara itidal çağrısında bulunmak, iki yüzlülükten başka bir şey değildir, orta sahada top çevirmektir” dedi.
Gazze’ye desteğin bir an önce yapılmasını belirten Çalışkan, “Yetkililer hamasetle değil gerçek icraatla Filistin halkına sahip olmalıdır. Artık Filistin lafa doydu icraat bekliyor. İslam İşbirliği Teşkilatı, Birleşmiş Milletler acil göreve çağrılmalı , gerekirse savaş gemisi gönderilmelidir.” vurgusu yaptı.
Çalışkan, son olarak; “Burada Türk halkının Filistin’in yanında olduğu devlet yönetimi tarafından da açık bir şekilde icraatla gösterilmelidir” ifadelerine yer verdi.  -Adil Yeşildağ-

Exit mobile version