Çalışkan “Hatay’da deprem konutları yetersiz

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Son olarak Gülderen ve Ekinciler Mahalle muhtarlıklarını ve çeşitli STK’ları ziyaret eden Çalışkan, Hatay’ın depremde en çok etkilenen illerden biri olmasına rağmen en az konut teslimatının da bu şehirde yapıldığını belirterek vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunuyor. Memur-Sen […]

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Son olarak Gülderen ve Ekinciler Mahalle muhtarlıklarını ve çeşitli STK’ları ziyaret eden Çalışkan, Hatay’ın depremde en çok etkilenen illerden biri olmasına rağmen en az konut teslimatının da bu şehirde yapıldığını belirterek vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunuyor.

Memur-Sen ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Ziyareti: Çalışkan, bu kapsamda Memur-Sen ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Burada ülke ve yerel gündem hakkında görüş alışverişinde bulunarak Hatay’ın geleceği konusunda fikirlerini paylaştı ve yerel yönetimlerin önemine vurgu yaptı.

Gülderen ve Ekinciler Mahalleleri Ziyareti: Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalışkan, onların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sundu.

Hatay’daki Deprem Konutları Sorunu: Çalışkan, Hatay’ın depremde en çok etkilenen illerden biri olmasına rağmen en az konut teslimatının da bu şehirde yapıldığını belirterek bu durumu kabul edilemez bulduğunu ifade etti. Seçilmesi durumunda Hatay’daki konut sorununa odaklanacağını ve özellikle düşük gelirli ve konut sahibi olmayan vatandaşların sorunlarına öncelik vereceğini belirtti.

Saadet Partisi’nin Hatay Vizyonu: Çalışkan, Saadet Partisi’nin Hatay için adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim vizyonu olduğunu ve bu vizyonla Hatay’ı hak ettiği yere taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Gelecekte de Milli Görüş vizyonuyla hareket ederek sorunların çözümünde adaleti tabana yayacaklarını vurguladı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ve Hatay’ın tüm mahallelerini ve köylerini ziyaret edeceğini belirten Çalışkan, seçim sürecinde vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dikkate alacaklarını söyledi. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version