Canın Sağ Olsun Hatayspor

Hatay İl Futbol Temsilcisi Müfid Tatlı’dan 3-0’lık M.Başakşehir yenilgisi yorumu: Yıllarca amatör futbolun içinde olan; kulüp başkanlığı ve antrenörlük yapmış, halen Futbol İl Tertip Kurulu Başkanı olan Müfid Tatlı, son 3-0’lık M.Başakşehir yenilgisini değerlendirirken, “Hatayspor, canın sağ olsun. Telafisi var. Hatayspor, onu sevenleri sevindirir” dedi, ümitli olduğunu bildirdi. Müfid Tatlı’nın yorumu şöyle: “Hatayspor, canın sağ […]

Hatay İl Futbol Temsilcisi Müfid Tatlı’dan 3-0’lık M.Başakşehir yenilgisi yorumu:

Yıllarca amatör futbolun içinde olan; kulüp başkanlığı ve antrenörlük yapmış, halen Futbol İl Tertip Kurulu Başkanı olan Müfid Tatlı, son 3-0’lık M.Başakşehir yenilgisini değerlendirirken, “Hatayspor, canın sağ olsun. Telafisi var. Hatayspor, onu sevenleri sevindirir” dedi, ümitli olduğunu bildirdi.

Müfid Tatlı’nın yorumu şöyle:

“Hatayspor, canın sağ olsun. Evet, futbol ile ilgisi olan herkes bilir ki, her takım belli bir süre bir düşüş yaşar. Umuyorum ki, bu düşüş kısa sürecek ve yeniden Hatayspor şahlanacak. Hatayspor, onu sevenleri bir daha sevindirecek.

Ana mevkilerdeki eksiklikler de düşüşün temel sebeplerinden biri. Diyorum ki, geçen sezon ki 6-0’lık Alanyaspor yenilgisi sonrası felaket senaryosu yazanlar, daha bekleyin! Yine hayal kırıklığına uğrarsınız. Bu takım, Hataylıların gururu olmaya devam edecek. Bu takım, bu sezon ya kupayı alarak ya da ilk dörtte olarak Avrupa kupalarına gidecektir.”

Exit mobile version