Carlos Strandberg İmza Attı

Hatayspor, İsveç milli oyuncusu CARLOS STRANDBERG ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Hatayspor, forvette santrfor mevkisine yeni bir ismi daha aldı. Bordo-beyazlılar, Mozambik ve isveç uyruklu CARLOS STRANDBERG’e dün imza attırdı ve renklerine bağladı. Hatayspor kulübü açıklaması şöyle.“Ailemize Hoş Geldin Carlos Strandberg Malmö, Club Brugge, CSKA Moskova gibi takımlarda forma giyen, 290 maçta 125 gol, 26 […]

Hatayspor, İsveç milli oyuncusu CARLOS STRANDBERG ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Hatayspor, forvette santrfor mevkisine yeni bir ismi daha aldı. Bordo-beyazlılar, Mozambik ve isveç uyruklu CARLOS STRANDBERG’e dün imza attırdı ve renklerine bağladı.

Hatayspor kulübü açıklaması şöyle.“Ailemize Hoş Geldin Carlos Strandberg Malmö, Club Brugge, CSKA Moskova gibi takımlarda forma giyen, 290 maçta 125 gol, 26 asist ile göz dolduran tecrübeli golcü Sercio Carlos Strandberg ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Düzenlenen imza törenine Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz ve Teknik Direktörümüz Volkan Demirel katıldı. Carlos Strandberg’e hoş geldin diyor, armamızla sonsuz başarılar diliyoruz”

Carlos Strandberg: İsveç-Göteborg doğumlu, 27 yaşında, 1.87 boyunda, her iyi ayağına hakim, santrfor oynuyor. Piyasada güncel değeri 2 milyon 300 bin EURO,en yüksek değeri ise 2 milyon 800 bin EURO.

Exit mobile version