Konteynerler taştı, pislik yola saçıldı
Sokak üzerinde bulunan çöp toplama kafeslerinin tamamen dolduğu, etrafına saçılan evsel atıklar ve cam şişeler nedeniyle yol kenarlarının adeta çöplüğe dönüştüğü görülüyor. Yaz sıcaklarının da etkisiyle yayılan ağır koku yüzünden mahalle sakinleri pencerelerini dahi açamadıklarını belirtiyor.
Mahalle halkı soruyor: Defne Belediyesi nerede?

Aylardır çözüm bekleyen vatandaşlar, temel belediyecilik hizmetlerinin dahi aksamasından tepkili. “Vergimizi ödüyoruz ama 2 aydır kapımızın önündeki çöp bile alınmıyor” diyen sokak sakinleri, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’e çağrıda bulunarak durumun bir an önce mercek altına alınmasını ve biriken pisliğin temizlenmesini talep ediyor.
Halk, sağlığı tehdit eden bu utanç görüntülerinin son bulması için Defne Belediyesi yetkililerini derhal göreve davet ediyor.
