Cengiz’e Özel Klip!

Hatayspor, yeni transferi Cengiz Demir için Kulübe girişi ve sahaya inişiyle ilgili özel bir klip hazırladı, yayınladı, sonra olanlar oldu! Hatayspor Kulübü, ilk kez yeni bir transferi için özel bir klip hazırladı. Kulübün internet sitesinde de yayınlanan klibi eleştirenler de oldu, destekleyenler de. Hatayspor’un Akhisarspor’dan transfer ettiği Cengiz Demir transferiyle ilgili özel klibe yönelik yorumlardan […]

Hatayspor, yeni transferi Cengiz Demir için Kulübe girişi ve sahaya inişiyle ilgili özel bir klip hazırladı, yayınladı, sonra olanlar oldu!

Hatayspor Kulübü, ilk kez yeni bir transferi için özel bir klip hazırladı. Kulübün internet sitesinde de yayınlanan klibi eleştirenler de oldu, destekleyenler de.

Hatayspor’un Akhisarspor’dan transfer ettiği Cengiz Demir transferiyle ilgili özel klibe yönelik yorumlardan birkaçı şöyle:

İlhan Şefikoğulları: Vizyona bak vizyona! Adını ilk defa duyduğum futbolcuya, özel klip!

Altınevler Halı Saha: Vallahi takımdan giden gidene… Teknik direktörde tecrübe hiç yok. İlk 11’den bayağı oyuncu gitti. Ömer Hoca gitti. Gelen futbolcular ise 2. Lig, 3. Lig oyuncusu! Tabi ki ön yargı iyi değil, ama acaba diyor insan! Bir alt lige mi hazırlanıyoruz? Neyse, hayırlısı olsun.

Abdurrahman Nazan Çiloğlu: Hoş gelmişsin genç adam.

Sadullah Ergin: Hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun. Hatayspor’da başarılı olacaksın inşallah. Yeter ki çok çalış. Klavyeci kişilere kulak asma!

Zeki Özer: Sadullah Ergin, öncelikle şahsınıza saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Bu klavye lümpenlerine yazıklar olsun diyorum. Bunlar taraftar değil, ancak sahtekar olabilirler.

Sadullah Ergin: Zeki Özer, çok teşekkürler Sayın Başkanım.

Cafer Aslan: Hoş geldin reis, hayırlı olsun.

Yasin Yiğitbaşı: Her iki tarafa da hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah!

Mehmet Kurtoğlu: Cengiz kardeşimiz, hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Miran Çevik Cengiz: Hayırlı olsun Hatayspor’umuza!

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version