Ceylan: ‘’ Sporcuları Desteklemeye Devam Edeceğiz’’

İskenderun’un spor alanındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Göktürk Akademi Spor Kulübü’nü ziyaret eden İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, kulüp yetkilileri ve milli sporcularla bir araya geldi. Başkan Adayı Ceylan, Kulüp Yetkilisi ve antrenörü Sedat Fahlioğulları ile 2023 Türkiye Analig Türkiye Şampiyonu ve 2024 Okulları arası Türkiye 3.’sü olan Merve Fahlioğulları ve […]

İskenderun’un spor alanındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Göktürk Akademi Spor Kulübü’nü ziyaret eden İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, kulüp yetkilileri ve milli sporcularla bir araya geldi.
Başkan Adayı Ceylan, Kulüp Yetkilisi ve antrenörü Sedat Fahlioğulları ile 2023 Türkiye Analig Türkiye Şampiyonu ve 2024 Okulları arası Türkiye 3.’sü olan Merve Fahlioğulları ve 2023 Minik Yıldızlar kategorisinde Türkiye 2.’si olan Milli Sporcu Yağmur Fahlioğulları’nı bizzat antrenmanda tebrik etti.
Ceylan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin gururu olan betkom milli sporcularımızın İskenderun’dan başarılar elde etmesi gurur verici. Bizler sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman sporcularımızın yanında olacağız. Öğrencinin ve sporcunun her zaman özel bir yeri vardır. Destekleyeceğimizi buradan tüm spor kulüplerine ve sporculara deklare ediyorum.” şeklinde konuştu.


İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Çocuklarımızın spora yönelmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak geleceğe yapılan en doğru yatırımdır. Böyle oluşumları maddi ve manevi desteklemek Belediyelerin asli görevidir. Bizler üstümüze düşen ne varsa yapmak için söz veriyoruz.” Açıklamasında bulundu.
Ayrıca, Ceylan, İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda basketbol antrenmanı yapan genç basketçilere moral ziyaretinde bulundu. İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı, İskenderun Akdeniz Spor Kulübü Başkanı Veysel Çelik ve antrenörler eşliğinde antrenmanı izleyerek genç sporculara başarılar diledi ve aileleriyle sohbet etme fırsatı buldu.

Exit mobile version