CHP 101. Kuruluş Yıldönümü için Ankara’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 101. kuruluş yıldönümünü Anıtkabir’de düzenlenen törenle kutladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyet, bu anlamlı günde Anıtkabir’i ziyaret etti. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, parti yöneticileri ve çok sayıda CHP’li katıldı. Özel ve heyeti, Aslanlı Yol boyunca ilerleyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine ulaştı. Burada, Özel’in mozoleye […]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 101. kuruluş yıldönümünü Anıtkabir’de düzenlenen törenle kutladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyet, bu anlamlı günde Anıtkabir’i ziyaret etti. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, parti yöneticileri ve çok sayıda CHP’li katıldı.

Özel ve heyeti, Aslanlı Yol boyunca ilerleyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine ulaştı. Burada, Özel’in mozoleye kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra, Özel ve beraberindekiler Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladılar. Deftere yazdığı notta, CHP’nin 101. yıl dönümünde Atatürk’ün mirasına bağlı kalarak partiyi iktidara taşıyacaklarını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine sadık kalacaklarını belirtti. Ayrıca, Atatürk’ün “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” ilkesine sıkı sıkıya bağlı olduklarını ve Cumhuriyet’i gençlerle birlikte yüceltme sözü verdiklerini ifade etti.

Törenin ardından, Özel, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu ve Anıtkabir’den ayrıldı. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version