CHP Adayı AKSOY “Baba mesleği ile gurur duyuyor”

CHP’nin Antakya Belediye başkan adayı Dr. Hüseyin Aksoy, gittiği Reyhanlı’da bir ayakkabı tamircisi işyerine girdi ve üzerindeki takım elbise ve kravata rağmen üzerine önlüğü geçirdi eline de çekici alıp ayakkabı tamiri yapmaya başladı., Dr. AKSOY, baba mesleği olan ayakkabıcılığı hep gurur ve onurla yaptığının altını çizdi. AKSOY’un seçim gezilerindeki mesajlarından özet şöyle: -Hatay Ayakkabıcılar Odası […]

CHP’nin Antakya Belediye başkan adayı Dr. Hüseyin Aksoy, gittiği Reyhanlı’da bir ayakkabı tamircisi işyerine girdi ve üzerindeki takım elbise ve kravata rağmen üzerine önlüğü geçirdi eline de çekici alıp ayakkabı tamiri yapmaya başladı., Dr. AKSOY, baba mesleği olan ayakkabıcılığı hep gurur ve onurla yaptığının altını çizdi. AKSOY’un seçim gezilerindeki mesajlarından özet şöyle:
-Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanımız Sn. Doğan Aydın’ı ve deprem sonrası Antakya’dan Reyhanlı’ya iş yerlerini taşıyan sektördeki iş insanlarımızı, 27. Dönem Hatay Milletvekilimiz Sn. İsmet Tokdemir ile birlikte ziyaret ettik.
Antakyalı ayakkabı üreticilerimiz; şehrimizde binlerce insanı istihdam ediyor , Türkiye’de ise sektörün en önemli temsilcilerini oluşturuyorlar.
Sektörün daha iyi şartlarda hizmet vermesi ve büyümesi için sorunların çözümüne yönelik sürdürülebilir çözüm önerilerimiz hazır:
– Kazanan üreticiler, emekçiler ve Antakya’mız olacak.
Konya Konteyner Kent 2. Etap’ta deprem sonrası yaşam mücadelesi veren kıymetli hemşehrilerimizi ziyaret ettim.
Çocuklarımızın geleceği için canla başla mücadele edecek, Antakya’da hep birlikte yeni bir başlangıç yapacağız.
– Antakya için gece gündüz demeden çalışacağım.
Kültürlerin ve medeniyetlerin şehrini sizin desteklerinizle ayağa kaldıracağız.
İnanın, birlikte başaracağız.- Adil Yeşildağ-

Exit mobile version