CHP adayı Aksoy “Esnaf bürosu kuracağız”

CHP Antakya Belediye Başkan adayı Hüseyin Aksoy, Antakya’daki esnafa destek olacak bir proje olan “Esnaf Bürosu”nu duyurdu. Antakya’daki esnafın zor durumda olduğunu belirten Aksoy, “Esnaf bürosu kuracağız” dedi. Aksoy’un seçim gezisi mesajlarının ana başlıkları şöyle: ESNAF BİZİM CANIMIZ: “Esnaf Bürosu” projemizi her bir esnafımıza tek tek anlatmaya devam ediyorum. Güzel Antakya’mızın ayağa kalkması için esnafın […]

CHP Antakya Belediye Başkan adayı Hüseyin Aksoy, Antakya’daki esnafa destek olacak bir proje olan “Esnaf Bürosu”nu duyurdu. Antakya’daki esnafın zor durumda olduğunu belirten Aksoy, “Esnaf bürosu kuracağız” dedi.

Aksoy’un seçim gezisi mesajlarının ana başlıkları şöyle:

ESNAF BİZİM CANIMIZ: “Esnaf Bürosu” projemizi her bir esnafımıza tek tek anlatmaya devam ediyorum. Güzel Antakya’mızın ayağa kalkması için esnafın kendisini güçlü hissetmesi gerek, her daim omuz omuza el ele olacağız. Tıp Bayramı Ziyareti: 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Mozaik Hastanesi ve Antakya Göz Hastanesi’nde çalışan meslektaşlarımı ziyaret ettim. Doktor arkadaşlarımla birlikte yıllarca omuz omuza vererek, halk sağlığı için gece gündüz demeden gururla çalışıyoruz. Hepimizin yaşadığı sorunlar ortak ve el birliği ile doktorluk mesleğini yüce bir değer olarak korumaya devam edecek, canla başla mücadelemizi sürdüreceğiz. En zor şartlarda usanmadan, yorulmadan halkımızın yanında olan meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version