CHP Antakya Adayı Dr. Hüseyin Aksoy: Antakya Sevdasıyla Yanıyoruz

CHP’nin Antakya Belediye Başkan adayı Hüseyin Aksoy, Antakya’nın sevdalarla dolu olduğunu vurguladı. Seçim gezilerinde Dr. Aksoy’un mesajları şu şekilde: – “Projelerimizi taklit edenler fragmanı izlemeye devam etsin. Antakya Belediyesini, halkımız ile birlikte yönetecek, ranta değil halkımıza hizmet edecek, projelerimizi hep birlikte hızlıca hayata geçireceğiz.” – “Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışımız ile Antakya, küllerinden yeniden doğacak. […]

CHP’nin Antakya Belediye Başkan adayı Hüseyin Aksoy, Antakya’nın sevdalarla dolu olduğunu vurguladı. Seçim gezilerinde Dr. Aksoy’un mesajları şu şekilde:

– “Projelerimizi taklit edenler fragmanı izlemeye devam etsin. Antakya Belediyesini, halkımız ile birlikte yönetecek, ranta değil halkımıza hizmet edecek, projelerimizi hep birlikte hızlıca hayata geçireceğiz.”

– “Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışımız ile Antakya, küllerinden yeniden doğacak. Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Gece gündüz demeden yarınlarımız için çalışacağız. #AntakyaBizimCanımız.”

– “Sevdamızın ardında Antakya, Antakya’nın ardında sevdamız var.”

– “TEMA Vakfı Antakya Temsilcisi Sn. Ayşegül Çolakoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sürdürülebilir, yeşil, karbon ayak izinin daha da azaldığı, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı bir #Antakya’yı Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteğiyle hep birlikte kuracağız.” – İlyas Yiğit-

Exit mobile version