CHP ‘ den ” Emekli Kart” uygulaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), emeklilere yönelik yeni bir sosyal destek programı olan ‘Emekli Halk Kartı’ uygulamasını duyurdu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, partisinin yönetimindeki belediyelerde başlatılan bu programın detaylarını paylaştı.   Taşcıer, ‘Emekli Halk Kartı’nın emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflediğini belirterek, kartın kullanım alanlarını şu şekilde açıkladı: Emekliler, bu kart ile kasaptan alışveriş yapabilecekleri […]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), emeklilere yönelik yeni bir sosyal destek programı olan ‘Emekli Halk Kartı’ uygulamasını duyurdu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, partisinin yönetimindeki belediyelerde başlatılan bu programın detaylarını paylaştı.

 

Taşcıer, ‘Emekli Halk Kartı’nın emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflediğini belirterek, kartın kullanım alanlarını şu şekilde açıkladı: Emekliler, bu kart ile kasaptan alışveriş yapabilecekleri gibi doğal gaz ve su faturalarını ödeyebilecekler. Ayrıca kendi semtlerindeki esnaftan alışveriş yapmaları teşvik edilecek ve nakdi destekler de sağlanacak.

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Didim-Turgutreis-Bodrum Deniz Otobüsü Seferi açılış töreninde yaptığı konuşmada, ‘Emekli Halk Kartı’nın tüm CHP’li belediyelerde ortaklaştırılmış hizmetleri sunmak amacıyla başlatıldığını vurguladı.

 

Bu yeni uygulama ile CHP, emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı ve onlara yönelik sosyal destekleri genişletmeyi amaçlıyor. – Volkan İcil-

Exit mobile version