CHP Hatay Heyeti Kılıçdaroğlu ile ne görüştü?

CHP il başkanı Hakan Tiryaki, cuma günkü görüşmeyle ilgili şu özet bilgiyi verdi:; “Bugün CHP Genel Merkezinde bizleri kabul eden Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu kurultay delegelerimizle birlikte ziyaret ettik. Hatay’ın sorunlarını ve kongre sürecimizin kurultaya uzanan durumunu masaya yatırdık. Bizleri dikkatle ve özenle dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar üzerine hassasiyet gösteren Sn. Genel başkanımıza teşekkür eder […]

CHP il başkanı Hakan Tiryaki, cuma günkü görüşmeyle ilgili şu özet bilgiyi verdi:;

“Bugün CHP Genel Merkezinde bizleri kabul eden Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu kurultay delegelerimizle birlikte ziyaret ettik. Hatay’ın sorunlarını ve kongre sürecimizin kurultaya uzanan durumunu masaya yatırdık. Bizleri dikkatle ve özenle dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar üzerine hassasiyet gösteren Sn. Genel başkanımıza teşekkür eder başarılar dileriz.”

Görüşmede heyete eşlik eden milletvekili Mehmet Güzelmansur da ziyaret izlenimini şöyle aktardı:“Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu, CHP Hatay İl Başkanımız Sn. Hakan Tiryaki ve Kurultay Delegelerimiz ile birlikte Genel Merkezimizde ziyaret ettik.

Hatay’ın depremden sonra yaşadığı sorunların çözümü ve partimizin kongrelerimizden kurultayımıza doğru gidişatı ile ilgili düşüncelerimizi kendilerine ilettik.

Bizleri itinayla dinleyip, çözüm önerilerimize ve çalışmalarımıza ilgilerini eksik etmeyen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim.” – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version