CHP Hatay İl Başkanlığı olağanüstü kongresi yoğun katılımla başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanlığı’nın olağanüstü kongresi, Gözde Düğün Salonu’nda geniş katılımla başladı. Parti teşkilatının önemli isimlerini bir araya getiren kongre, hem siyasi dengeler hem de il başkanlığı yarışı açısından dikkat çekiyor. Tek adaylı kongrede gözler yeni dönemde Kongreye mevcut İl Başkanı Hakan Tiryaki ile birlikte il başkanlığı için tek aday olarak gösterilen […]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanlığı’nın olağanüstü kongresi, Gözde Düğün Salonu’nda geniş katılımla başladı. Parti teşkilatının önemli isimlerini bir araya getiren kongre, hem siyasi dengeler hem de il başkanlığı yarışı açısından dikkat çekiyor.

Tek adaylı kongrede gözler yeni dönemde

Kongreye mevcut İl Başkanı Hakan Tiryaki ile birlikte il başkanlığı için tek aday olarak gösterilen Mehmet Gönenç katıldı. Tek adaylı gerçekleşen kongrede, partililer yeni döneme ilişkin mesajları yakından takip ediyor.

Milletvekilleri ve parti yöneticileri tam kadro

Kongreye CHP Hatay milletvekilleri Servet Mullaoğlu, Nermin Yıldırım Kara ve Mehmet Güzelmansur da katılım sağladı. Ayrıca eski Çalışma Bakanı Nihat Matkap ile eski milletvekili Fuat Çay da salonda yer aldı.
Parti Meclisi üyeleri Nihat Dağ ve İsmet Tokdemir de kongrede hazır bulundu.

Belediye başkanlarından güçlü destek

Kongrede ilçe belediye başkanlarının da yoğun katılımı dikkat çekti. Halil İbrahim Özgün (Defne Belediye Başkanı), Bahadır Amaç (Dörtyol Belediye Başkanı), Ökkeş Elmasoğlu (Erzin Belediye Başkanı) ve Sami Üstün (Arsuz Belediye Başkanı) salonda yer alan isimler arasında bulundu.

Yoğun katılım dikkat çekti

CHP il ve ilçe örgütlerinin yanı sıra çok sayıda partili ve basın mensubunun katıldığı kongre, coşkulu bir atmosferde başladı. Salonun büyük bölümünün dolduğu gözlenirken, partililerin ilgisi kongrenin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Chp hatay’da yeni dönem sinyalleri

Olağanüstü kongre, Hatay’da CHP’nin önümüzdeki süreçte izleyeceği siyasi yol haritası açısından kritik bir eşik olarak değerlendiriliyor. Tek adaylı yarışın sonucu kadar, kongrede verilecek mesajların da parti içi dengeleri şekillendirmesi bekleniyor.

Exit mobile version