CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir:

Cumhuriyetimize sahip çıkacak ve koruyacağız CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj paylaştı. “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ hedefiyle, manda ve himayeye karşı duran Türk milletinin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimiz 99 yaşında” diyen Tokdemir’ın mesajı şöyle: “Milletimiz, en kötü zamanlarda bile, birlik ve beraberlik […]

Cumhuriyetimize sahip çıkacak ve koruyacağız

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj paylaştı. “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ hedefiyle, manda ve himayeye karşı duran Türk milletinin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimiz 99 yaşında” diyen Tokdemir’ın mesajı şöyle:

“Milletimiz, en kötü zamanlarda bile, birlik ve beraberlik içerisinde, özellikle her yaştan gencimizle Cumhuriyetimize sahip çıkmıştır. Türkiye’nin çağdaş, laik, aydınlık yüzü olan Türk Gençliğine emanet olarak bırakılan Cumhuriyetimize her yaştan vatandaşımızla sahip çıkacak, koruyacak ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz Şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Mutlu Yanık

Exit mobile version