CHP heyeti Hatay’a geliyor

CHP Genel Merkezinin Hatay büyükşehir ile ilçe belediye adaylarını belirleme sürecindeki çalışmalarını tamamlamak üzere. Genel merkezin son noktayı koymak üzere Hatay’a bir heyet gönderme kararı aldığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, CHP heyeti bugün ve yarın ilimizde partili yöneticiler ve aday adaylarıyla birebir görüşmelerde bulunacak. CHP il başkanı Hakan Tiryaki’nin de Genel merkezin 6-7 Ocak’ta Hatay’a […]

CHP Genel Merkezinin Hatay büyükşehir ile ilçe belediye adaylarını belirleme sürecindeki çalışmalarını tamamlamak üzere. Genel merkezin son noktayı koymak üzere Hatay’a bir heyet gönderme kararı aldığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, CHP heyeti bugün ve yarın ilimizde partili yöneticiler ve aday adaylarıyla birebir görüşmelerde bulunacak.
CHP il başkanı Hakan Tiryaki’nin de Genel merkezin 6-7 Ocak’ta Hatay’a heyet göndererek nihai kararını vereceğini, bu nedenle aday adaylarından mümkün ise il dışına çıkmamalarını istediği öğrenildi CHP’de Hatay adaylarının 11 Ocak Perşembe günkü Parti meclisi toplantısı sonrası açıklanması bekleniyor.
(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version