CHP Kurmayları İBB’de

CHP Hatay İl Başkanı, milletvekilleri ve belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) ziyaret ederek deprem sürecindeki katkılar için teşekkür etti. Ziyarette, verilen desteğin devam edeceği vurgulandı. Heyette yer alan milletvekili Servet Mullaoğlu, ziyaretle ilgili olarak, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine, Hatay’daki sorunlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. İlçelerimize verilecek destekleri ve çözüm önerilerini konuştuk” […]

CHP Hatay İl Başkanı, milletvekilleri ve belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) ziyaret ederek deprem sürecindeki katkılar için teşekkür etti. Ziyarette, verilen desteğin devam edeceği vurgulandı.

Heyette yer alan milletvekili Servet Mullaoğlu, ziyaretle ilgili olarak, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine, Hatay’daki sorunlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. İlçelerimize verilecek destekleri ve çözüm önerilerini konuştuk” dedi.

Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, “Deprem sonrası İBB’nin sağladığı destekleri ve şehirlerimizin ihtiyaçlarını görüştük. CHP belediyeleri olarak dayanışmamızı büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç da, “İBB Başkanı İmamoğlu ve ekibine, bizi ağırladıkları ve Hatay’ımıza destek oldukları için teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Exit mobile version