CHP milletvekili rezerv alanı gündemden düşürmüyor

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara rezerv alan konusunu gündemde tutmaya devam ediyor. Rezerv alan konusunda belirsizliklerin açıklanmasını talep eden Kara yetkililerin bu konuda vatandaşa doğru bilgiyi aktarmasını talep etti. Rezerv alan belirsizliğinin sürdüğü Odabaşı Mahallesinde Vatandaşlar ile bir araya gelen Nermin Yıldırım Kara, Rezerv alan statüsünde kalan az hasarlı ve hasarsız konutların akıbetinin ne […]

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara rezerv alan konusunu gündemde tutmaya devam ediyor. Rezerv alan konusunda belirsizliklerin açıklanmasını talep eden Kara yetkililerin bu konuda vatandaşa doğru bilgiyi aktarmasını talep etti.

Rezerv alan belirsizliğinin sürdüğü Odabaşı Mahallesinde Vatandaşlar ile bir araya gelen Nermin Yıldırım Kara, Rezerv alan statüsünde kalan az hasarlı ve hasarsız konutların akıbetinin ne olacağını vatandaşlarla Vatandaşlarla beraber yetkililere seslenerek sordu. Kara, Yurttaşların müstakil parseller ile ilgili önemli bir kaygısı olduğunu belirtti.

Toplantıya katılan Vatandaşlar ise, Yıllarca ailelerinden feragat ederek, yurt dışına gidip çalışarak sahip oldukları evleri vermek istemediklerini belirtti. Bazı vatandaşlar ise evlerinin tadilatlarını yaptıklarını ve şimdi de tebligat yoluyla evlerinden çıkmalarının istendiğini söyledi.
Toplantıda Şikayetlerini dile getiren vatandaşların ortak noktası ise rezerv alan istemediklerini ifade etmelerinin yanında demografik yapının bozulacağına dair düşünceleri oldu. – İlyas Yiğit-

 

Exit mobile version