CHP Tarihinde ilk: Özel’den balkon konuşması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye genelinde elde ettiği %37.15'lik başarı sonucu balkon konuşması gerçekleştirdi.

CHP’nin Cumhuriyet tarihi boyunca hiç kazanmadığı ve 17 ilçenin 14’ünü aldığı memleketi Manisa’ya özel teşekkür eden Özgür Özel, gösterdiği genç ve kadın aday sayısına dikkat çekerken özellikle İzmir’de sağladıkları değişime vurgu yaparak bu zaferi tek başımıza kazanmadık dedi. Bu zaferi partinin başarısı olarak görürsek gaflete düşüleceğini açıklayan Özel, vatanına, milletine bağlı olan tüm demokratlardan destek istediğini ve bunu sağladıkları için çok teşekkür ettiğini söyledi.

Yaşasın Türkiye İttifakı sloganıyla konuşmasına devam eden Özel, ” “973 ilçede 81 ilde ışıkları kapattırmaya milletimize teşekkür ediyorum. Tüm örgütümüze teşekkür ediyorum.

Tarihi bir sonuç elde ettik. Bir cumhurbaşkanı 17 bakana karşı seçim kazanan Ekrem Başkanı, muhteşem bir seçim sonucuna imza atan Vahap Seçer’i, Adana’da Zeydan Karalar’ı kutluyorum. Sakinliğimizi koruyarak kazandığımız Hatay Büyükşehir’i kutluyorum.” dedi. -Duygu Ertaş-

Exit mobile version