CHP’de Görevden Almaya Tepkiler Başladı

CHP Genel merkezinin darbe niteliğinde CHP Hatay ilçe örgütlerinden 5 İlçe başkan ve yönetim kurullarını görevden alma kararına tepkiler verilmeye başlandı. Hatay’da kalabalık bir takipçi kitlesi bulunan Beytülma ( Defne Haber Paylaşım Grubu) görevden almaları protesto ederek şu mesajı yayınladı :“Ne kadar yönetim şeklini beğenmesekde Demokratik olarak seçimle gelenin seçimle gitmesi gerekir. Sadece başkana değil […]

CHP Genel merkezinin darbe niteliğinde CHP Hatay ilçe örgütlerinden 5 İlçe başkan ve yönetim kurullarını görevden alma kararına tepkiler verilmeye başlandı. Hatay’da kalabalık bir takipçi kitlesi bulunan Beytülma ( Defne Haber Paylaşım Grubu) görevden almaları protesto ederek şu mesajı yayınladı :“Ne kadar yönetim şeklini beğenmesekde Demokratik olarak seçimle gelenin seçimle gitmesi gerekir. Sadece başkana değil ordaki tüm yönetime saygısızlıktır. KAYYUM ataması yapar gibi ismi belediye başkanlığıyla anılan bir kişinin adaletsizce gorevlendirilmesi de ayrı bir trajedidir.
Ne olursa olsun bu dönem için bu belediye üzerinde kim rantçı ve tatlı rüyalar kurmuşsa emin olun ki o tatlı rüyalar başına yıkılacaktır…..”

Exit mobile version