Başarır’ın programında Hassa, Antakya, Defne ve Samandağ yer alıyor.
CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hatay programı kapsamında kentte vatandaşlar, esnaf ve parti örgütleriyle bir araya gelecek.
CHP Hatay İl Başkanlığı tarafından duyurulan programa göre Başarır, 26 Haziran 2026 Cuma günü ilk olarak saat 11.00’de Hassa’da ilçe örgütü ve esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Başarır, saat 14.00’te Antakya İlçe Örgütü’nü ziyaret edecek.
Program kapsamında saat 15.00’te Defne Çekmece’de esnafla buluşacak olan Başarır, saat 17.30’da ise Samandağ’da örgüt ziyareti gerçekleştirecek.
CHP Hatay İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, “Halkın sesi olmaya, yurttaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ve çözüm mücadelemizi büyütmeye devam ediyoruz. Tüm halkımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.
