CHP’li başkan Nazlıaka Hatay’da 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, hafta sonunda Hatay’a gelerek partinin yerel yöneticileri ve kadın üyeleriyle bir araya geldi. Aka, ziyaretinde CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fedva Çekmecelioğlu ve diğer parti üyeleriyle çadırda çeşitli toplantılar gerçekleştirdi. CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından […]

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, hafta sonunda Hatay’a gelerek partinin yerel yöneticileri ve kadın üyeleriyle bir araya geldi. Aka, ziyaretinde CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fedva Çekmecelioğlu ve diğer parti üyeleriyle çadırda çeşitli toplantılar gerçekleştirdi.

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Başkan Adayı Aylin Nazlıaka’yı İl Başkanlığımızda ağırladık.” dedi. Tiryaki, Aka’nın Hatay ziyareti kapsamında yapılan görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Fedva Çekmecelioğlu da ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “CHP İl Kadın Kolları Başkanımız Aylin Nazlıaka’yı İl Çadırımızda ağırladık.” ifadelerini kullandı. Çekmecelioğlu, kadın kollarının çalışmaları ve yerel sorunlar hakkında Aka’ya bilgi verdiklerini, gelecekteki projeler üzerinde konuştuklarını belirtti.

Aylin Nazlıaka’nın ziyareti, CHP’nin Hatay’daki kadın üyeleri ve yerel yöneticileri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Nazlıaka’nın Hatay’a olan ilgisi ve desteği, partinin yerel çalışmalarına önemli bir motivasyon kaynağı oldu. -Yusuf Cemil Karaçay-

spinkolik

Exit mobile version