CHP’li Vekil Serkan Topal,

12 kg’lık tüpün 204 TL olduğuna, her geçen gün hayatın daha pahalı hale geldiğine vurgu yaptı. Sebebi siz, çözümü biziz!       CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP iktidarını eleştiri yağmuruna tuttu. Günümüzde 12 kg’lık tüpün 204 TL olduğunu, her geçen gün hayatın daha pahalı hale geldiğini belirten Milletvekili Serkan Topal, […]

12 kg’lık tüpün 204 TL olduğuna, her geçen gün hayatın daha pahalı hale geldiğine vurgu yaptı.

Sebebi siz, çözümü biziz!

      CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP iktidarını eleştiri yağmuruna tuttu. Günümüzde 12 kg’lık tüpün 204 TL olduğunu, her geçen gün hayatın daha pahalı hale geldiğini belirten Milletvekili Serkan Topal, yoksulluğun kader olmadığını bildirdi ve “Yönetemiyorsunuz. Sebebi SİZ, çözümü BİZİZ !” mesajını verdi.

      Vekil Serkan Topal, paylaşımında şunlara yer verdi:

“2003 yılında 318 TL olan asgari ücretle, 14,45 adet çeyrek altın alınıyordu. Aradan geçen 19 yılda, 2.825 TL olan asgari ücretle ancak 2 çeyrek, bir gram altın alınabiliyor. Yine, 19 yıl önce 22 TL olan çeyrek altın, şimdilik 1.060 TL. Tedavüle girdiğinde 131 Dolara denk gelen 200 TL’nin değeri bugün 18 Dolar. Yazık! Yönetemiyorsunuz. Faizi düşürürseniz, döviz yükselir. Dövizi düşürürseniz, faiz yükselir. Üretirseniz, ikisi de düşer! Üreteceğiz. Türkiye’de; son 4 günde 7 kadın, son 20 günde ise 22 kadın öldürüldü.   Bu ülkenin tüm sorunlarını çözeceğiz. Sebebi SİZ Çözümü BİZİZ !”

      Mehmet ÖZGÜN

Exit mobile version