Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Vekil Topal, 3 ilçeye Hastane istedi

CHP Hatay Milletvekili Serkan

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay’da kovid vakalarının büyük hızla arttığını hatırlatarak; Payas, Arsuz ile Defne ilçelerine acilen hastane kazandırılmasını istedi.
TBMM’de gündem dışı söz alarak konuşan Milletvekili Serkan Topal, Cumhurbaşkanına seslenerek, “Üç ilçemizde hastane yok. Hastane yapamıyorsanız, sahra hastanesi yapın” dedi.
Serkan Topal, TBMM Genel Kurulu’nda şunları ifade etti:
Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Sağlık Bakanımıza sesleniyorum. Seçim bölgem Hatay’da kovid vakaları birkaç misli arttı. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Hastaneler dolu, yoğun bakımda yer yok. Bu nedenle, ölüm oranları çok iç yakıcı hâle geldi maalesef.
Vatandaşlarımız, gece yarılarına kadar defin işlemleri yapıyor. Burada ısrarla, defalarca dile getirdim. Defne ilçemizde, Arsuz ilçemizde, Payas ilçemizde hastane yapalım dedik, ama olmadı. ‘Proje’ dendi, ‘ihale’ dendi, ama ortada henüz bir şey yok.
Sayın Cumhurbaşkanı… Defne halkı, Arsuz halkı, Payas halkı ve Hatay halkı, tedavi olamadan maalesef yaşamını yitiriyor. Buna acil önlem alın. Hastane yapamıyorsanız, hiç olmazsa pandemi sürecini geçirecek sahra hastanesi yapın. Bu sadece Defne, Arsuz ve Payas halkının değil, Hatay halkının ortak sorunudur. Pandemi sürecinde bir an önce bu sorunu çözün.”
-Cemil Yıldız-