CHP’li Vekiller,

Başkanlar, kırsal gezilerinde… İktidar İçin “hizmet Yapmıyor” Şikayetleri CHP’nin Hatay Milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı yanı sıra il ve ilçe başkanları, gittikleri özellikle kırsal kesim ziyaretleri sırasında, iktidarla ilgili yoğun eleştirilerde bulunulduğu kaydedilerek, “Hak ettiğimiz, hakkımız olan hizmetleri alamıyoruz” deniliyor. CHP’li Vekiller ile Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın da bulunduğu heyetin, Antakya ilçesine bağlı Tahtaköprü […]

Başkanlar, kırsal gezilerinde…

İktidar İçin “hizmet Yapmıyor” Şikayetleri

CHP’nin Hatay Milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı yanı sıra il ve ilçe başkanları, gittikleri özellikle kırsal kesim ziyaretleri sırasında, iktidarla ilgili yoğun eleştirilerde bulunulduğu kaydedilerek, “Hak ettiğimiz, hakkımız olan hizmetleri alamıyoruz” deniliyor. CHP’li Vekiller ile Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın da bulunduğu heyetin, Antakya ilçesine bağlı Tahtaköprü Mahallesi ziyaretinde, benzer bir şekilde, tarımsal sulama ve hayat pahalılığı konusunda şikayetler geldiği söylendi.

Başkan Savaş, Tahtaköprü ziyaretini şöyle değerlendirdi:
“Milletvekillerimiz Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya İlçe Başkanımız Ümit Kutlu ile birlikte, Antakya ilçemizin Tahtaköprü Mahallesi’nde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik.
Halkımızın görüş, öneri ve taleplerini aldık. Beklentileri karşılayamayan, 21 yıllık iktidar tarafından yalnız bırakılan mahalle halkının yanında hizmetlerimizle olmaya devam edeceğiz.”
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version