CHP’liler Mahalle Gezilerinde

CHP’li Milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı, önceki gün Antakya’ya bağlı birçok mahalleyi gezdi, yöre insanlarıyla bir araya geldi. CHP’li Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ile Partililerin katıldığı mahalle gezilerinin iki önemli durağı, Hacı Alpagot Mahallesi ile Gülderen Mahallesi oldu. CHP’liler, […]

CHP’li Milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı, önceki gün Antakya’ya bağlı birçok mahalleyi gezdi, yöre insanlarıyla bir araya geldi.

CHP’li Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ile Partililerin katıldığı mahalle gezilerinin iki önemli durağı, Hacı Alpagot Mahallesi ile Gülderen Mahallesi oldu.

CHP’liler, Hacı Ömer Alpagot Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yöre sakinleriyle bir araya gelerek, sorunları ve istekleri dinledi. CHP heyeti adına, Milletvekili Mehmet Güzelmansur, gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Partimize yeni üye olan yol arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. Muhtarımız Sayın Yahya Emeç’e, Dernek Başkanı Sayın Mehmet Nihadioğlu’na ve kıymetli hemşehrilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Umudu büyütmek için bize katılın.

-Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version