Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP’nin Defne Adayı Özgün: Hatay ve Defne İçin Varız”

Defne belediye başkanlığı için

Defne belediye başkanlığı için CHP’nin adayı olan Halil İbrahim Özgün, seçim gezileri sırasında “İşimiz, gücümüz Hatay, Defne” sloganını yükseltiyor. Özgün’ün Defne’deki CHP adayı olarak verdiği mesajlar şöyle:

Cumhuriyet Halk Partisi, Hatay Belediye Başkan Adayları Proje Tanıtım Toplantısında partili dostlarımız ve kıymetli halkımız ile bir araya geldik.

İşimiz Gücümüz Türkiye, İşimiz Gücümüz Hatay, İşimiz Gücümüz Defne dedik, yola koyulduk. Hatay’da görev alacak olan bütün Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyor, kenti hep birlikte ayağa kaldıracağımızın sözünü veriyoruz.

Balıklıdere Mahallesi’nde, Hatay Milletvekilimiz sayın Mehmet Güzelmansur’un katılımıyla kıymetli halkımız ile bir araya geldik. Defne’nin yeniden inşasında olmazsa olmaz halkamızın her zaman yanındayız. Onların fikirleri, düşünceleri ve görüşleri yapacağımız işlere de yansıyacak.

Defne’yi Akdeniz’in incisi, halkın rahatlıkla yaşayabileceği bir kent haline getireceğiz. Bütün mahallelerimizi gerçek belediyecilik hizmetleriyle tanıştırmak için geliyoruz.

Her vatandaşımızın sorununu, oluşturacağımız kurumsal ve halkçı belediyemiz çözecek. Söz veriyoruz, her şey çok güzel olacak. – Adil Yeşildağ-