Christian Atsu ve deprem şehitleri unutulmadı

Hatayspor‘un futbolcuları ve teknik ekibi, geçtiğimiz yıl meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde Rönesans Rezidansı’nda hayatını kaybeden Christian Atsu ve diğer deprem şehitleri için anlamlı bir jestte bulundu. Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi’nde bulunan ve ‘Cennetten bir köşe’ olarak bilinen Rönesans Rezidansı, geçtiğimiz yıl meydana gelen depremde büyük zarar görmüş, birçok insanın hayatını […]

Hatayspor‘un futbolcuları ve teknik ekibi, geçtiğimiz yıl meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde Rönesans Rezidansı’nda hayatını kaybeden Christian Atsu ve diğer deprem şehitleri için anlamlı bir jestte bulundu.
Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi’nde bulunan ve ‘Cennetten bir köşe’ olarak bilinen Rönesans Rezidansı, geçtiğimiz yıl meydana gelen depremde büyük zarar görmüş, birçok insanın hayatını kaybettiği acı bir olayın merkezi haline gelmişti. Bu felaketin ardından Hatayspor’un sevilen oyuncularından Ganalı futbolcu Christian Atsu da enkaz altında hayatını kaybetmişti. Atsu’nun cenazesi depremin 12. gününde bulunarak ülkesi Gana’da defnedilmişti.


Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel ve futbolcuları, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hem Atsu’yu hem de diğer deprem şehitlerini unutmadılar. Bu anlamlı gün vesilesiyle Hatayspor kafilesi, Rönesans Rezidansı’nın bulunduğu alana gelerek enkaza karanfil bırakıp dua ettiler.

Exit mobile version