CNBC-e’de yayınlanacak diziler belli oldu

Dün itibarıyla yayın hayatına başlayan CNBC-e, izleyicileriyle buluşacak olan yeni dizilerini duyurdu. Kanalın yayın programına eklenen yapımlar arasında bilim kurgu ve suç temalı diziler dikkat çekiyor. Halo, 26. yüzyılda insan ırkı ile Covenant olarak bilinen uzaylı bir tür arasındaki destansı savaşı konu ediniyor. Bu yapımla birlikte, The Godfather’ın yapım sürecine odaklanan The Offer, Hollywood’un ünlü […]

Dün itibarıyla yayın hayatına başlayan CNBC-e, izleyicileriyle buluşacak olan yeni dizilerini duyurdu. Kanalın yayın programına eklenen yapımlar arasında bilim kurgu ve suç temalı diziler dikkat çekiyor.

Halo, 26. yüzyılda insan ırkı ile Covenant olarak bilinen uzaylı bir tür arasındaki destansı savaşı konu ediniyor. Bu yapımla birlikte, The Godfather’ın yapım sürecine odaklanan The Offer, Hollywood’un ünlü yapımcılarından Albert S. Ruddy’nin çabalarını anlatıyor.

Ayrıca, popüler animasyon komedi dizisi Simpsons da CNBC-e’nin yayın programında yer alacak. Matt Groening tarafından yaratılan bu dizi, Amerikan ailesi Simpsonlar’ın komik maceralarını izleyicilere sunacak.

Korku ve gerilim sevenler için ise Dexter ve Gangs of London gibi başarılı yapımlar ekrana gelecek. Dexter’da, gündüzleri Miami polisi olarak çalışan bir adli tıp görevlisinin gizli bir seri katil kimliğini sürdürmesi anlatılırken, Gangs of London ise Londra’nın en güçlü suç ailesinin içindeki entrikaları ve mücadeleleri konu alıyor.

Son olarak, klasik bilim kurgu dizisi The X Files, FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully’nin paranormal olayları araştırmalarını ve bu süreçte yaşadıkları maceraları izleyiciyle buluşturacak.-Meriç Demiray-

Exit mobile version