Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklar eğlenceye doydu …

Defne Belediyesi’nden karnaval tadında

Defne Belediyesi’nden karnaval tadında çocuk şenlikleri

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın talimatları doğrultusunda, mahalle mahalle gidilerek gerçekleştirilen geleneksel “Çocuk Şenlikleri”, karnaval tadında ve yoğun katılımla devam ediyor. Defne Belediye Tiyatrosu, önceki gün, “Çocuk Şenlikleri” kapsamında Turunçlu Mahallesi ile buluştu; Turunçlu Tören Alanı coşkulu bir şenliğe ev sahipliği yaptı.
Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın da katılım gösterdiği Çocuk Şenliği; yarışmalar, animasyonlar, çeşitli etkinlikler ve eğlenceli tiyatro oyunları ile coşkulu bir güne imza attı.
Yüz boyama etkinliği ile birbirinden renkli görüntülere sahne olan çocuklar; kendilerine ayrılan bu keyifli günün tadını doyasıya çıkardılar.
Çocukların güzel enerji depolayarak iyi vakit geçirmelerini amaçladıklarını dile getiren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; “Çocuklarımızın mutlu bakan gözlerine tanık olmak, çocukluklarını yaşadıkları bir günü onlara armağan etmekten mutluluk duyduk. Çocuklarımıza okulların kapanmasıyla birlikte karne hediyesi olarak hazırladığımız şenliklerimizi mahalle mahalle gerçekleştiriyor olmak ayrı bir keyif bizim için. Velilerimizin katılımları ve bizlere verdiği destek için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Umarım çok daha güzel etkinliklerde yine hep beraber olmaya devam ederiz. Çocuklarımızda o çok önemsediğimiz gülümseme dilerim hiç eksik olmasın” dedi.
Defne Belediyesi Çocuk Şenlikleri, 6 Ağustos Pazartesi Günü saat 18.30’da Üzengili Mahallesi Üzengili Ortaokulu’nda olacak. -Mutlu YANIK-