Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çok ciddi iddia!

İçme suyu hatlarına sabotaj

İçme suyu hatlarına sabotaj mı?

Antakya Belediyesi, kurduğu TV kanalı aracılığıyla halktan BŞB ve HATSU memnuniyetsizlikleriyle ilgili röportajlar yaptırırken, BŞB Başkanı Lütfü Savaş ise ilk kez çok ciddi iddia ortaya attı: “Seçim yaklaştıkça içme suyu hatlarımız sabotaja uğruyor’”

Antakya ve Defne ilçeleri dahil, ilimiz Hatay’ın bazı ilçelerinde içme suyu sıkıntısı çekildiği yönündeki haberler gelmeye devam ederken, bu konudaki memnuniyetsizlikleri kamuoyuna anlatma adına, Antakya Belediyesi, kendi kurduğu TV kanalı ile halkla röportajlar yaptırarak BŞB ve HATSU’nun bu konuda yetersiz kaldığı algısını yaratmak istiyor.
İddiaların hedefindeki Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş ise, seçim yaklaştıkça içme suyu hatlarına yönelik sabotajlarda bulunulduğunu öne sürdü. Savaş’a göre, son dönemde 8-9 sabotaj olayı yaşandı. Hatay Büyükşehir Belediye (BŞB) Başkanı Lütfü Savaş, sabotajda bulunduğunu öne sürdüğü kişi ve kişilere hitaben, “Derdiniz Lütfü Savaş ise, içme suyu hatlarına sabotaj yaparak Hatay halkına ihanet niye?” diye sordu. Savaş, devamla, “Sizin muhatabınız benim, muhatabınız kötülük ettiğiniz halk değil! Derdiniz varsa, seçimde benimle görürsünüz” dedi.
Büyükşehir Meclisi’nde hizmetleri durduranları Hatay halkının çok iyi tanıdığının altını çizen Lütfü Savaş, “Bu sabotajları da o bölgenin insanları yapıyor. İnsanları Su’suz bırakıyorlar. Vicdan yok mu?” diye sordu ve şu mesajı yayınladı:
“Bazı ilçelerimizde içmesuyu hatlarına sabotaj yapılıyor. Bu art niyetli olayları seçime dönük bir yatırım olarak yapıyorlarsa, şunu iyi bilsinler ki, aday olursam rakipleri benim, Hatay halkı değil. Hemşehrilerimi bu şekilde cezalandıramazsınız.”
Cemil Yıldız