Cömert’e göre Hatay’ın Zenginliği İnsan Kaynağı

İyi Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nusret Cömert, Hatay’ın en büyük zenginliğinin dünyanın dört bir tarafına yayılmış olan insan kaynakları olduğunu belirtti. Nusret Cömert’in seçim gezi mesajları şu şekilde: – Hatay’ımızın en büyük zenginliği, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına dağılmış insan kaynaklarımızdır. Onları cezbedecek bilim ve teknoloji alanlarının oluşumu için gerekli şartları sağlayacağım. […]

İyi Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nusret Cömert, Hatay’ın en büyük zenginliğinin dünyanın dört bir tarafına yayılmış olan insan kaynakları olduğunu belirtti. Nusret Cömert’in seçim gezi mesajları şu şekilde:

– Hatay’ımızın en büyük zenginliği, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına dağılmış insan kaynaklarımızdır. Onları cezbedecek bilim ve teknoloji alanlarının oluşumu için gerekli şartları sağlayacağım.
– Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız ve emeklilerimiz için “Hatay Yeniden” vizyonum kapsamında birçok projeyi hayata geçireceğim. Hatay eskisinden daha iyi olacak.
– #Samandağ’da esnafımız ve halkımızla bir araya geldim, kucaklaştım. Zorlu yaşam mücadelelerini dinledim. Vatandaşlarımıza refah bir yaşam sunabilmek için “Hatay Yeniden” vizyonumu 1 Nisan’dan itibaren hayata geçireceğim. – Meriç Demiray-

Exit mobile version