“Çukurova İkili Antakya’da”

EXPO 21 Hatay etkinlikleri kapsamında dev buluşma, dev organizasyon, 26-27 Şubat’ta… Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, EXPO 21 Hatay etkinlikleri kapsamında, Türkiye Briç Federasyonu ile işbirliği halinde, Türkiye’deki en büyük briç organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “Çukurova İkili Şampiyonası” Antakya’da yapılacak.EXPO 21 etkinlikleri kapsamında, Hatay Büyük Şehir Belediyesi’nin sahiplendiği dev organizasyona, şehir dışından, 26-27 Şubat tarihlerinde […]

EXPO 21 Hatay etkinlikleri kapsamında dev buluşma, dev organizasyon, 26-27 Şubat’ta…

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, EXPO 21 Hatay etkinlikleri kapsamında, Türkiye Briç Federasyonu ile işbirliği halinde, Türkiye’deki en büyük briç organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “Çukurova İkili Şampiyonası” Antakya’da yapılacak.
EXPO 21 etkinlikleri kapsamında, Hatay Büyük Şehir Belediyesi’nin sahiplendiği dev organizasyona, şehir dışından, 26-27 Şubat tarihlerinde 500’ü aşkın briç sporcusu katılım gösterecek. Antakya Anemon Otel’de iki gün sürecek ve Türkiye’deki briç dünyasının nabzının, Antakya’da, EXPO 21 bünyesinde atacağı buluşmada, Türkiye Briç Federasyonu’nun milli sporcuları, genç milli takım oyuncuları, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olarak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile bir gösteri maçına da çıkacak.
Yıllardır, Hatay ilinde briç sporuna emek veren yerel sporcuların, kendi imkanları dahilinde organize etmeleri adeta hayal olan bu dev organizasyonu üstlenen ve EXPO 21 etkinliklerinin sosyal ayağında yaşama geçirilen Çukurova İkili Şampiyonası, ilimizde bu alanda düzenlenen en büyük organizasyon olma özelliğini taşıyor.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version