Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Öntürk’e Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeniden Daha Güçlü Anadolu” projesinin açılışları kapsamında Hatay’da, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti. Başkan Öntürk, Erdoğan’a Hatay’ın yeniden inşasına yönelik desteğinden dolayı teşekkür ederek, şehirdeki ihtiyaçları aktardı. “Yeniden Daha Güçlü Anadolu” projesi kapsamında 130.000 konutun anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreni için Hatay’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep […]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeniden Daha Güçlü Anadolu” projesinin açılışları kapsamında Hatay’da, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti. Başkan Öntürk, Erdoğan’a Hatay’ın yeniden inşasına yönelik desteğinden dolayı teşekkür ederek, şehirdeki ihtiyaçları aktardı.

“Yeniden Daha Güçlü Anadolu” projesi kapsamında 130.000 konutun anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreni için Hatay’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü makamında ziyaret etti. Erdoğan’ın ziyaretinde, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü kabul etti. ( TCCB / Murat Çetinmühürdar – Anadolu Ajansı )

Hatay’ın yeniden inşası ve ihtiyaçları konuşuldu
Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Hatay’ın yeniden inşasında sağladığı destekler için minnettar olduğunu belirten Başkan Öntürk, Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara dair detaylı bilgiler verdi. Başkan Öntürk, Cumhurbaşkanı’na ayrıca Hatay’ın ihtiyaçlarını ileterek, kentin farklı ilçelerinde devam eden çalışmaları aktardı.

Başkan Öntürk, “Hiçbir ilçemize ayrım yapmadan, birlik içinde çalışarak Hatay’ı ayağa kaldıracağız,” diyerek şehirdeki çalışmalarda kapsayıcı bir yol izlediklerini vurguladı. Öntürk, bu ziyaretin Hatay için önemini de ifade etti.

“Yeniden Daha Güçlü Anadolu” projesinin Hatay’daki açılışları
Erdoğan’ın ziyareti, 130.000 konutun anahtar teslimi ve kura çekimi gibi önemli açılışları kapsayan “Yeniden Daha Güçlü Anadolu” projesinin bir parçası olarak öne çıkıyor. Bu büyük çaplı açılışların Hatay’ın ihya sürecine katkı sağlaması beklenirken, projeyle Hatay’da deprem sonrası toparlanma sürecinin hızlandırılması hedefleniyor.

Exit mobile version