Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın HATAY PROGRAMI

Hatay’ın Gülderen Mevkii’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Yeniden Daha Güçlü Anadolu” konut teslim töreni öncesinde miting alanı şimdiden doldu. Genç, yaşlı birçok vatandaş, saat 14.00’te başlayacak olan ve deprem illerinde 130.000 konutun anahtar teslimi ve toplu açılış töreni için erken saatlerde alanı doldurdu. Gülderen’de büyük heyecan Depremlerden etkilenen Hatay’da vatandaşların barınma sorununu çözmeye […]

Hatay’ın Gülderen Mevkii’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Yeniden Daha Güçlü Anadolu” konut teslim töreni öncesinde miting alanı şimdiden doldu. Genç, yaşlı birçok vatandaş, saat 14.00’te başlayacak olan ve deprem illerinde 130.000 konutun anahtar teslimi ve toplu açılış töreni için erken saatlerde alanı doldurdu.

Gülderen’de büyük heyecan
Depremlerden etkilenen Hatay’da vatandaşların barınma sorununu çözmeye yönelik yapılan kalıcı konut projeleri, büyük bir adım olarak öne çıkıyor. Gülderen’de inşası tamamlanan ve devam eden konutların teslim edileceği bu törende, hem umutlar yeniden yeşeriyor hem de vatandaşlar yeni yaşam alanlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından anahtar teslimlerinin başlaması bekleniyor.

130.000 konutla güvenli yaşam alanları
“Yeniden Daha Güçlü Anadolu” projesi kapsamında gerçekleştirilen bu toplu açılış töreniyle Hatay’da 130.000 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Yalnızca barınma ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayan bu proje, aynı zamanda deprem sonrası bölgenin yeniden inşa sürecinde güvenli yaşam alanları sunmayı hedefliyor.

Exit mobile version