Daha önce aklınız nerdeydi?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa karşılaşmasının Suudi Arabistan’da oynanacağını açıklayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye İYİ Parti’den tepki geldi. Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin  bir televizyon kanalında “Kupa karşılaşması Suudi Arabistan’da oynanacak. Bu kesin” açıklamasına TBMM Genel Kurulunda tepki gösteren ve Samsun’da oynanmasını isteyen Usta, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin […]

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa karşılaşmasının Suudi Arabistan’da oynanacağını açıklayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye İYİ Parti’den tepki geldi.

Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin  bir televizyon kanalında “Kupa karşılaşması Suudi Arabistan’da oynanacak. Bu kesin” açıklamasına TBMM Genel Kurulunda tepki gösteren ve Samsun’da oynanmasını isteyen Usta, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Özrü kabahatinden beter! İki kulübün de sıcak paraya ihtiyacı varmış, artık geri dönüşü yokmuş vs.” dedi. Adama sorarlar: Türkiye’deki kulüpler maddi olarak bu kadar kötü yönetilirken ve para karşılığı müsabaka satacak duruma düşerken aklınız neredeydi?”

Bu müsabakanın Türkiye için önemli olduğunu vurgulayan Usta, “Araplar için sadece festivallerinin bir etkinliği. Sattığınız şey sadece bir maç değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarı! Cumhuriyet’in 100. yılında bu denli büyük iki camianın taraftarına da Türk Milletine de bunu yapamazsınız! Arabın parasına her şeyi satamazsınız! Siz yalnızca kulüplerin değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatlerini gözetmekle mükellefsiniz!” ifadesini kullandı (Sami Gökçe)

Exit mobile version