Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Darp edildim, şikâyet ettim…

Ama Sonuç Alamadım! Geçtiğimiz

Ama Sonuç Alamadım!

Geçtiğimiz hafta yaşadığı darp olayı nedeniyle burnu kırılan ve olayın ardından polise gidip şikâyetçi olan Ahmet Özdemir (52), “Şikâyetçi olduğum halde şahıs için ne bir gözaltı oldu ne de başka bir şey. Hiçbir şey yokmuş gibi etrafımızda dolaşmaya devam ediyor” şeklinde konuştu, ama konuyu da CİMER kanalıyla Ankara’ya taşıdı.

Antakya’nın Kurtuluş Caddesi – Orhanlı Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta Cuma günü yaşadığı ‘darp’ olayı ve ardından Polislere ilettiği şikâyetinin ‘sonuçsuz’ kalması durumunu CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) üzerinden Ankara’ya taşıdığını söyleyen 52 yaşındaki Ahmet Özdemir, “Yaşadıklarımızın şokunu ne ben ne ailem atlatabilmiş değiliz” dedi.
Özdemir’in CİMER’e ilettiği şikâyetinde şu ifadeler yer aldı:
“19.10.2018 tarihinde saat 19.00 sularında A.T. tarafından darp edildim. Bu şahıs burnumu kırdı. Polis geldi. Şahıs, araçla kaçtı. Plakasını vermemize rağmen polis hiçbir şey yapmadı. Şu ana kadar polis ifademi bile almadı. Hastanede Jandarma da almadı. Bu adamdan şikayetçiyim. Polisin ilgisizliğinden şikayetçiyim. Denetimli Serbestliği olmasına rağmen, Polis herhangi bir şey yapmıyor ve bu şahıs beni halen tehdit ediyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.”
-KORKUYORUZ-
Boşanma süreçleri sorunlu geçen bir çiftin aralarında yaşadıkları soruna hiç müdahil olmadıkları halde, kadının kocası tarafından ‘darp’ edildiğini ve şiddete uğradığını ifade eden Ahmet Özdemir, burnuna aldığı yumrukla ‘çoklu kırık’ durumu yaşadığını söyledi, yaşananlara dair şunları aktardı:
“Sorun yaşadığım şahısla normalde de hiçbir iletişimim yok, ama halime bakın. Olayın ardından, motorize haldeki polisler, darp edildiğim yere, dükkânımın olduğu adrese geldiler. Darp eden şahsın adını ve kullandığı arabanın plakasını verdik. Sonrasında ambulans geldi. Benim ayağımda engelim var. Darp olayı sırasında engelimin olduğu yere de darbe aldım ne yazık ki. O nedenle olayın ardından ayağa kalkamadım. Yardımla ayağa kalkabildim ve araca bindirdiler. Hastaneden filmler, röntgenler çekildi. Oradaki doktorlar bana burnumda çoklu kırık olduğunu söylediler. Tutulan rapor Jandarma’ya teslim edildi. Onlar da sadece adımı, soyadımı ve telefon numaramı aldı. Aradan kaç gün geçti, ama bir daha benimle konuşan kimse olmadı. Böyle olunca da, Cumartesi günü Şehit Özen Karakolu’nu aradım. Durumu anlatım. Bana, ‘O gün görev yapan arkadaşlar şu an burada değil. Yarın göreve başlayacaklar. Arayın, size gelsinler’ dediler. Peki, benim mi aramam gerekiyor?”
-TEDİRGİNİZ-
Sorunu neden CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) üzerinden Ankara’ya taşıdığını da anlatan Ahmet Özdemir, “Polisin ilgisizliği yüzünden şikâyetimi CİMER’e de iletmek zorunda kaldım, ama keşke buna gerek olmasaydı” diye konuşurken, eşi Gönül Özdemir de eşinin yaşadığı durumun kendilerinde travma yarattığını aktardı, “Çocuklarımız bile hala olayın etkisinde” diye konuştu. -Tamer Yazar-