Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davutoğlu, Çalışkan’ı Ziyaret Ederek Görüştü

Gelecek Partisi Genel Başkanı

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyetle birlikte temas ve incelemelerde bulunmak üzere bulunduğu Adana ilinde, merhum Süleyman Çalışkan’ın vefatı nedeniyle, Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a ofisinde taziye ziyaretinde bulundu.
Davutoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, “Merhum Süleyman Çalışkan’a ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Çalışkan Ailesinin davamıza ne kadar hizmet ettiklerini biliyoruz Allah kendilerinden razı olsun” dedi.
Eski başbakan Ahmet Davutoğlu, Necmettin Çalışkan’ı ziyaretinde, hedeflerinin, ülkenin dinamiklerini kucaklayarak ülkeyi yarınlara taşıma gayreti olduğunu bildirdi ve “Ayrımcılık yapmadan, herkesi kucaklamak ana vazifemizdir” açıklaması yaptı.
Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da Ahmet Davutoğlu’na ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Sayın, Başbakanımızın teşrifleri bizleri onurlandırmıştır. Kendisi, ilim insanı kimliğiyle, ülkemizde önemli şahsiyetlerden birisidir. Bürokrat ve devlet adamı olarak büyük hizmetler vermiştir. Kendisine çalışmalarında hayırlı başarılar temenni ediyorum” dedi. -Cemil Yıldız-