Defileye Hazırlık…

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği etkinliği: Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, sevgi ve şefkate muhtaç çocukları korumak ve onlara destek olmak amacıyla 15 yıldan fazla bir süredir hizmet verdiklerini dile getirerek, “Bugüne kadar çok sayıda okulumuzu ziyaret ederek, binlerce öğrencimizin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık, onların […]

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği etkinliği:

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, sevgi ve şefkate muhtaç çocukları korumak ve onlara destek olmak amacıyla 15 yıldan fazla bir süredir hizmet verdiklerini dile getirerek, “Bugüne kadar çok sayıda okulumuzu ziyaret ederek, binlerce öğrencimizin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık, onların kalbine dokunduk. Cezaevinde kalan çocuk ve gençleri unutmadık ve elimizden geldiği kadar yardımcı olduk. Bize ulaşan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyim yardımında bulunduk. 2022 yılında, tüm bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Bu çalışmalarımızda bize destek olan tüm kurum ve kuruluşlara, iş insanlarına, üyelerimize ve basın kuruluşlarına teşekkür ederim” dedi.
-DEFİLE DÜZENLENECEK-
Başkan Öğüt, önümüzdeki aylarda bir dayanışma gecesi düzenleyeceklerini de ifade ederek, geceden elde edilen gelirin yine ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlere harcanacağını belirtti.
Dayanışma gecesinde, işinin uzmanı olan ve profesyonel anlamda çalışmalarına devam eden, Eylem Kuaför sahibi Eylem Kaya’nın bir defile organize edeceği, defilede en güzel gelinliklerin, saç ve makyaj alanındaki hünerlerin sahneleneceği kaydedildi.
-HaberMutlu Yanık-
(Foto. Hüseyin Zorkun)

Exit mobile version